2 comentarios en “Del SHS 0007 al SHS 0012:”

 1. Hola Joan Colom!!!

  Fa dies que provo de fer els teus sudokus. Són interessants i divertits de resoldre. De moment me’n vaig sortint amb els fàcils.

  Trobo, però que costa d’accedir a les imatges. És molt hermètic aquest blog. Abans no arribes a les graelles de sudoku s’han de fer moltes passes. Crec que si ho simplifiquessis estaria millor.

  Me gusta

  1. Benvinguda, Carme R!
   Primer de tot haig de confesar-te que sóc un bloguer principiant. No sé si això justificarà que trigués a veure el teu ME GUSTA a l’entrada “Del SHS 0043 al SHS 0048” però em vas donar la clau per descobrir que, per defecte, el blog estava configurat amb força requisits per donar curs als COMENTARIOS, situació que afegida a la meva ignorància els barrava el pas. Crec haver-ho desbloquejat.
   No saps l’alegria que em dones en qualificar els meus SHS de divertits. Espero que, quan passis als de dificultat Normal o Difícil segueixis opinant el mateix.
   Pel que fa a la crítica sobre una accessibilitat als SHS no gens immediata, tens raó. Per no allargar-me, en la resposta al teu nou comentari (espero que en facis molts) explicaré perquè ho he fet així.

   Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s