2 comentarios en “Del SHS 0061 al SHS 0066:”

 1. Aquesta setmana n’he fet quatre: amb el 61-62-63-64, tot perfecte. No he calculat gens l’estona que hi estic, però em sembla que és molt desigual.

  El 65 té una errada, té dos 9 a la mateixa columna. I amb el difícil encara no m’hi he atrevit.

  Fins dilluns!!!

  Me gusta

  1. Hola, Carme R!
   Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa! Perquè en l’SHS 65 no només tenia l’errada que denuncies sinó una més: en el vèrtex superior de l’hexàgon el valor havia de ser 2 i no 3. I, per a més INRI, en les solucions dels SHS 44 i 56 també n’hi havia. Ja els he esmenat.
   Ara passo a explicar el que et vaig prometre. En ser els SHS un tipus inèdit de sudokus, trobava important que allò que veiessin de primer els visitants fos un reclam atractiu relacionat amb el tema i una explicació succinta però suficient, en comptes de l’última entrada: el logo i el text bilingüe. Però em vaig quedar amb un pam de nas en veure que el contingut en PDF no podia aparèixer, en primer lloc (el titol de cada entrada era inexcusable) després d’aquesta imatge de portada, ni en segon (podia posar-hi text, imatges i enllaços, en particular enllaços a documents PDF, però no visualitzar-los directament), sinó en tercer. I no volia presentar enunciats i solucions en format JPG sinó PDF, per minimitzar l’ocupació i optimitzar el resultat visual.

   Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s