2 comentarios en “Del SHS 0295 al SHS 0300:”

 1. Amb l’entrada setmanal núm. 50 (SHS0295 a SHS0300) tanco aquesta primera sèrie de SHS Simples (una solució simètrica respecte a un dels eixos; cap solució simètrica respecte als altres dos), que podria ser l’última.
  El motiu és la nul·la ressonància que ha tingut aquest blog entre els internautes, al llarg de gairebé un any de vida. Com que les estadístiques de visitants al blog m’han revelat que la majoria han realitzat menys de 3 visites en un dia, que és el mínim que queda registrat per a algú que entra a la pàgina inicial informativa, d’aquesta salta a la pàgina d’entrades (fent clic sobre el botó situat a dalt i a la dreta de la pantalla) i selecciona una entrada setmanal concreta, dedueixo que la causa era una d’aquestes tres:
  1- En la pàgina informativa ja s’han fet una idea de què anava, això dels SHS, i no els ha interessat seguir.
  2- Els interessava seguir però no han sabut què havien de fer per passar a la pàgina d’entrades.
  3- Els interessava seguir i s’han situat sobre el botó que hi ha dalt i a la dreta de la pantalla (un quadradet, en què en alguns casos apareixen tres punts suspensius i en altres el signe de equivalència amb tres ratlletes), però en fer clic no ha passat absolutament res. Fa pocs dies he tingut notícia que a alguns visitants els passava això i no sé si atribuir-ho a una configuració massa restrictiva del navegador, de la protecció antivirus o d’ambdós dispositius.
  També pot ser que alguns dels pocs visitants que van accedir a la pàgina d’entrades n’haguessin seleccionat alguna, haguessin obert el document pdf amb 6 SHS i les seves solucions, i l’haguessin imprès per poder-hi jugar, però que n’hagin sortit decebuts en trobar que resoldre SHS era massa fàcil, massa difícil o massa avorrit. En qualsevol cas, fiasco total.

  Per acabar dignament l’any de vida d’aquest blog, la penúltima setmana (dilluns, 20/06/2016) i l’última (dilluns, 27/06/2016) els dedicaré a un tipus molt especial de Sudoku Hexagonal Simètric: els SHS Triples (tres solucions simètriques: una respecte a cadascun dels tres eixos). Mentrestant, i espero que amb l’ajut de les vostres opinions (de suport o crítiques, però sempre sinceres), aniré decidint què en faig, d’aquest blog.

  Me gusta

 2. Con la entrada semanal nº 50 (SHS0295 a SHS0300) cierro esta primera serie de SHS Simples (una solución simétrica respecto a uno de los ejes; ninguna solución simétrica respecto a los otros dos), que podría ser la última.
  El motivo es la nula resonancia que ha tenido este blog entre los internautas, a lo largo de casi un año de vida. Como las estadísticas de visitantes del blog me han revelado que la mayoría realizaron menos de 3 visitas en un día, que es el mínimo registrado para alguien que entra en la página inicial informativa, de ésta salta a la página de entradas (haciendo clic sobre el botón situado arriba y a la derecha de la pantalla) y selecciona una entrada semanal concreta, deduzco que la causa era una de estas tres:
  1- En la página informativa ya se hicieron una idea de qué iba eso de los SHS, y no les interesó seguir.
  2- Les interesaba seguir pero no acertaron con lo que había que hacer para pasar a la página de entradas.
  3- Les interesaba seguir y se situaron sobre el botón que hay arriba y a la derecha de la pantalla (un cuadradito, en el que en algunos casos aparecen tres puntos suspensivos i en otros el signo de equivalencia con tres rayitas), pero al hacer clic no pasó absolutament nada. Hace pocos días tuve noticia de que a algunos visitantes les pasaba esto y no sé si atribuirlo a una configuración demasiado restrictiva del navegador, de la protección antivirus o de ambos dispositivos.
  También puede ser que algunos de los pocos visitantes que accedieron a la pàgina de entradas seleccionaran alguna, abrieran el documento pdf con 6 SHS y sus soluciones i lo imprimieran para poder jugar, pero que hubieran salido decepcionados de la experiencia al apreciar que resolver SHS era demasiado fácil, demasiado difícil o demasiado aburrido. En cualquier caso, fiasco total.

  Para acabar dignamente el año de vida de este blog, la penúltima semana (lunes, 20/06/2016) y la última (lunes, 27/06/2016) las dedicaré a un tipo muy especial de Sudoku Hexagonal Simétrico: los SHS Triples (tres soluciones simétricas: una respecto a cada uno de los tres ejes). Entretanto, y espero que con la ayuda de vuestras opiniones (de soporte o críticas, pero siempre sinceras), iré decidiendo qué hago con este blog.

  Le gusta a 1 persona

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s